Skip to content Skip to footer

Belangrijke informatie deelnemers, toeschouwers en omwonenden

Festivalterrein

Vanaf vrijdag 19 augustus 13:00 uur wordt het Kerkplein (Zuidkant: tussen de Dorpsstraat – Schuitvlotstraat) afgesloten tot en met zondag 22 augustus 15:00 uur. Dit i.v.m. opbouwen/afbreken van het festivalterrein. Wij vertrouwen op uw medewerking om dit gedeelte van het Kerkplein tijdig autovrij te maken.

Parcours

Zaterdagochtend 20 augustus wordt om 10:00 uur gestart met het opbouwen van het parcours. Van 13:00 uur – 19:00 uur worden onderstaande straten en alle toegangswegen naar deze straten voor alle verkeer afgesloten, zie ook onderstaande plattegrond.

  • Dorpsstraat
  • Bankstraat
  • Schuitvlotstraat
  • Kerkplein
  • Valkenisseweg (rennerskwartier)

Wij verzoeken u vriendelijk uw medewerking te verlenen aan het tijdig autovrij maken van deze straten. Wilt u eventuele (vakantie) gasten ook op de hoogte stellen? Als laatste het verzoek uw huisdieren zo veel als mogelijk binnen te houden.

Parkeren en busdienst lijn 53

Kom als dit mogelijk is op de fiets! Er zijn in de Dorpstraat en Zoutelandseweg (niet bewaakte) fietsenstallingen aanwezig. Als de weersomstandigheden het toelaten, wordt er op het weiland nabij de stoplichten (Rondweg/Valkenisseweg) een parkeerterrein ingericht. Volg de bordjes P Solexrace. De bushaltes in het dorp worden buiten gebruik gesteld. De haltes worden tijdelijk verplaatst naar de rondweg Biggekerke (nabij de stoplichten).

Editie 2024

Meld je nu aan voor de 2024 editie!

Meld je aan!