Skip to content Skip to footer

23e Solexrace Biggekerke op 19 augustus 2023

2022 was een geweldig solexjaar, met een zeer succesvolle 22e Solexrace in Biggekerke. Eindelijk na 2 jaar onderbreking (corona) scheurden de solexen weer door Biggekerke: ludieke rijders, de specials, de kids, oltimersbrommers en de demo van de wedstrijdkarts trok heel veel publiek. In de avonduren werd de gehele feesttent op zijn kop gezet van links naar rechts. Van al dat organiseren en feesten moesten ook wij even bijkomen, het was dan ook tijd voor een wel verdiende winterslaap. Het comité zit echter niet stil in deze periode, want de ideeën voor de 23e Solexrace werden al besproken en gedeeld met elkaar! De 1e vergadering is al achter de rug en we hebben er een nieuw comité lid bij, namelijk Marcel de Loof! Wij hebben er weer ontzettend veel zin in en we vragen u alvast de volgende datum te noteren in de agenda:

23e Solexrace Biggekerke 19 augustus 2023 aanvang 16:00 uur.

Enkele ludieke rijders gaven vorig jaar direct na de prijsuitreiking al aan bezig te zijn met de outfit voor 2023. Benieuwd wat we dit jaar weer aan unieke ludieke creaties gaan zien. Daarnaast zullen de Ludieke kids ronde, de special manches en demonstratie met oldtimerbrommers ook weer verreden worden tijdens de 23e Solexrace. We zijn nog op zoek naar een spectaculaire toevoeging aan ons programma. Verder informatie hierover en de Solexrace/feestavond zullen we later bekend maken via onze Sociale media kanalen (Facebook, Instagram, Twitter) en onze website www.solexracebiggerke.nl Lijkt het jouw nou ook leuk om mee te rijden? Haal je vrienden/familie over, bedenk een leuke ludieke outfit en kom gezellig meerijden bij de 23e Solexrace in Biggekerke.

Wij hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 19 augustus bij de 23e Solexrace in Biggekerke.

Stichting Solex comité Biggekerke
Michel Babijn, Edwin van Keulen, Lennard Bommelje, Harm Lampert, Rick Geschiere, Wim Schreijenberg JR, Sander Koopman, Leo Bosgra en Marcel de Loof.

Editie 2024

Meld je nu aan voor de 2024 editie!

Meld je aan!