Festivalterrein

Vanaf vrijdag 18 augustus 13:00 uur wordt het Kerkplein (Zuidkant: tussen de Dorpsstraat – Schuitvlotstraat) afgesloten tot en met zondag 20 augustus 15:00 uur. Dit i.v.m. opbouwen/afbreken van het festivalterrein. Wij vertrouwen op uw medewerking om dit gedeelte van het Kerkplein tijdig autovrij te maken.

Parcours

Zaterdagochtend 19 augustus wordt om 10:00 uur gestart met het opbouwen van het parcours. Van 13:00 uur – 19:00 uur worden onderstaande straten en alle toegangswegen naar deze straten voor al het verkeer afgesloten, zie ook onderstaande plattegrond.

  • Dorpsstraat
  • Bankstraat
  • Schuitvlotstraat
  • Kerkplein
  • Valkenisseweg (rennerskwartier)

Wij verzoeken u vriendelijk uw medewerking te verlenen aan het tijdig autovrij maken van deze straten. Wilt u eventuele (vakantie)gasten ook op de hoogte stellen? Als laatste het verzoek uw huisdieren zo veel als mogelijk binnen te houden.

Goed om te weten

Als de weersomstandigheden het toelaten, wordt er op het weiland nabij de stoplichten (Rondweg/Valkenisseweg) een parkeerterrein ingericht. De bushaltes in het dorp worden buiten gebruik gesteld. De haltes worden tijdelijk verplaatst naar de rondweg Biggekerke (nabij de stoplichten). Op het terrein van van Keulen Transport (Dorpstraat 59) en aan de Zoutelandseweg 2 worden fietsenstallingen ingericht.

 

Parkeren

Er is een parkeerterrein bij de stoplichten aan de Valkenisseweg. Volg vanuit Koudekerke, Hoogelandseweg, Zoutelande of Meliskerke de borden P Solexrace. Vanaf het parkeerterrein is het ongeveer 5 minuten lopen naar het circuit. Parkeren is op eigen risico.