Aanstaande zaterdag barst het solex geweld in Biggekerke los met de 20e solexrace. De eerste solexen zijn inmiddels al gespot in Biggekerke en omstreken, het parcours wordt al voorzichtig verkend. In de wandelgangen vangen wij steeds meer berichten op over mensen die mee willen rijden. Hier zijn wij heel blij mee. Wilt u meerijden, maar heeft u nog geen solex? plaats een berichtje op onze Facebookpagina. Zo hopen wij iedereen aan een solex te helpen die mee wilt rijden. Er zijn ook nog enkele solexen te huur zie vorig bericht.

Vanaf 18:30 is onze feesttent geopend waar een band en DJ elkaar afwisselen. Way Ward Band is een rock cover band. Zij spelen covers van diverse artiesten. Kortom spektakel genoeg. DJ Richy zal tussendoor de feesttent van voor naar achter, in de polonaise en van links naar rechts laten gaan.

Kortom volgende week zaterdag 18 augustus 20e solexrace Biggekerke. Gezelligheid, solexen, muziek en een biertje! Wij hopen u daarom allemaal te zien volgende week in Biggekerke!!