Zet u allen schrap! De weersvoorspellingen worden gunstiger, wij gaan uit van een droge en zonnige 23e editie van de Solexrace in Biggekerke. Nog een kleine 2 weken en dan rijden we weer met zijn allen op de solex door de straten van Biggekerke. De laatste voorbereidingen zijn in volle gang!
Inside informatie vanuit het deelnemersveld toont aan dat dit langzaam vorm begint te krijgen. De ludieke rijders laten echter niet veel los over hun creaties, in de Parc Fermés van Biggekerke en omstreken wordt druk gesleuteld aan de solexen en de ludieke outfits. Of we dit jaar lokale/nationale en internationale sterren gaan zien dat blijft nog even geheim. Het weer van de afgelopen weken heeft wel de tijd geboden om de socials af te speuren naar een last minute ludieke outfit. Op die vrieftelefoons kan je tegenwoordig oalles vinden!
Tot aan de Solexrace volgen er diverse berichten met o.a. informatie over onze manches (Ludiek, de specials, Ludieke Kids rond, Demo Oldtimerbrommers, demo Kraz Team Zeeland NL) en informatie m.b.t. tot de afsluiting van ons parcours. Inschrijven is al mogelijk via onze website www.solexracebiggekerke.nl
Tot 19 augustus!😎😎🛵🛵🛵🛵