Beste dorpsbewoners,
We zijn halverwege 2015 en zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen van de 17e Solexrace. Het comité is versterkt met 6 nieuwe leden, namelijk: Leo Bosgra, Sander Koopman, Michel Babijn, Lennard Bommeljé, Wim Schrijenberg jr & Rick Geschiere.
Wijziging feestlocatie
Door omstandigheden heeft familie Herwegh helaas te kennen gegeven dat tijdens de Solexrace het café gesloten zal zijn. We hebben gelukkig Snackbar Biggekerke bereid gevonden om de horeca op zich te nemen. Tijdens de race zullen er enkele verkooppunten van drank op het Kerkplein / Dorpsstraat zijn. Na afloop van de Solexrace zal de prijsuitreiking en het feest plaatsvinden op de parkeerplaats Schuitvlotstraat (tegenover de school). Zanger Erik zal er ook dit jaar voor zorgen dat het, net als andere jaren, een groot feest wordt.
Rabobank Clubkas Campagne
Naast dit alles hebben we dit jaar wederom een schitterend bedrag van € 650,02 opgehaald met de Rabobank Clubkas Campagne. We willen iedereen hartelijk bedanken voor zijn of haar stem.
Het bedrag is gebruikt voor de nieuwe website: www.solexracebiggekerke.nl.
Ludieke Kids Ronde
Door het grote succes van vorig jaar zal ook dit jaar weer een Ludieke Kids Ronde zijn, zodat ook de jonge garde kan deelnemen. We hopen op nog meer deelnemers en mooie creaties.
De Solexrace is verder weer in verschillende manches opgedeeld: ludiek & specials. Daarnaast zal er een demonstratie van oldtimer brommers zijn.
Informatie
Wil je meedoen? Ben je nog opzoek naar een huur Solex? Voor meer informatie, check onze website.
We zijn nog met de laatste voorbereidingen bezig, maar hebben er het volste vertrouwen in dat het ook dit jaar weer een geslaagde editie wordt.
We zien jullie graag op zaterdag 15 augustus tijdens de Solexrace!!!

Met vriendelijke groet,

Edwin van Keulen
Solexcomité Biggekerke