22e Solexrace Biggekerke

Beste solexfans, vrijwilligers, sponsors en Dorpsgenoten,

Na 2 jaar zonder Solexrace gaat het dan eindelijk weer gebeuren, de 22e Solexrace in Biggekerke. Zoals de huidige maatregelen nu zijn is alles weer mogelijk waaronder evenementen. De 1e voorbereidingen zijn inmiddels uitgezet en als comité zijn wij voor de volle 100% gemotiveerd om er  een fantastische 22e Solexrace van te maken. De datum voor de 22e Solexrace hebben wij al bekend gemaakt, maar vragen we jullie nogmaals om onderstaande datum te noteren:

22e Solexrace Biggekerke 20 augustus 2022 aanvang 16:00 uur.

Het concept van de Solexrace blijft hetzelfde, met de Ludieke manches, de specials en de ludieke kids ronde. In de avonduren gaan we er weer een gezellig feest van maken in onze feesttent. Rest ons nog te vermeldden dat de solexen natuurlijk alvast van stal gehaald kunnen worden (het parcours ligt er) om alvast enkele testkilometers te maken.

In de komende maanden zullen wij meer nieuws bekend maken omtrent de 22e Solexrace in Biggekerke. Check hiervoor onze website www.solexracebiggekerke.nl of volg ons op de sociale media (Facebook, Instagram en Twitter).

Wij hopen jullie allemaal te zien op 20 augustus bij de 22e Solexrace in Biggekerke.

Stichting Solex comité Biggekerke