Nieuwsbrief

Home / Nieuwsbrief

Inschrijven

Om deel te nemen aan de Solexrace graag vooraf inschrijven via onze website, klik op onderstaande link:

http://solexracebiggekerke.nl/web/aanmelden/

Programma – 19e Solexrace

14.00 –15.30 uur – Inschrijven Dorpsstraat (tegenover de jurywagen)

16.00 Ludiek 1 t/m 70

16.20 Ludiek 71 t/m …..

16.40 Specials 1e manche

17.00 Ludieke Kids Ronde

17.20 Oldtimerbrommers

17.40 Specials 2e manche

18.00 Finale – alle deelnemers

18.00 Prijsuitreiking

18.30 Live muziek (DJ Jan Smit)

Informatie

De voorbereidingen van de 19e Solexrace zijn al weer in volle gang. We willen graag even een update geven over een aantal zaken:

Feestlocatie / horeca

Het festivalterrein krijgt dit jaar een andere locatie in verband met de verbouwing van de school. Het feest zal – zoals “vroeger” – op het kerkplein plaatsvinden (tegenover het café). Daarnaast hebben we gekozen om de horeca in eigen beheer te houden. We zoeken hiervoor nog enthousiaste vrijwilligers met horeca-ervaring. Heb je interesse, stuur een e-mail naar: info@solexracebiggekerke.nl

Om de gezelligheid van overdag door te laten lopen in de avond, zal er weer een Après Solexparty zijn. Opnieuw met DJ Jan Smit!! Hij staat bekend om van elk feest een knalfeest te maken met voor ieder wat wils.

Rabobank Clubkas Campagne

We hebben dit jaar wederom een schitterend bedrag van € 882,63 opgehaald met de Rabobank Clubkas Campagne. We willen iedereen hartelijk bedanken voor zijn of haar stem.

Deelnemers

We zijn trots als comité dat er elk jaar weer mooie creaties zijn en dat er deelnemers uit heel het land en daarbuiten meerijden met ons evenement. We zien echter dat het aantal deelnemers de laatste jaren terugloopt. Graag willen we iedereen oproepen om gezellig mee te rijden met de Solexrace!

Voor de kinderen ook weer de Ludieke Kids Ronde. Wat zou het leuk zijn als er meer kinderen mee zouden rijden, dus zorg dat je erbij bent en trommel neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes op!

Voor meer informatie bezoek onze website: www.solexracebiggekerke.nl

We zijn nog met de laatste voorbereidingen bezig, maar hebben er het volste vertrouwen in dat het ook dit jaar weer een geslaagde editie wordt.

We zien jullie graag op zaterdag 19 augustus tijdens de Solexrace!!!

Met vriendelijke groet,

Edwin van Keulen

Solexcomité Biggekerke

Start typing and press Enter to search