In de aanloop naar 19 augustus

Home / In de aanloop naar 19 augustus
Het schooljaar zit erop, de zomervakantie is al weer enige weken bezig en het dorp is – op een Duitse toerist na – nagenoeg leeg. Iedereen geniet van het mooie weer.
Maar achter de schermen zijn de voorbereidingen voor de 19e Solexrace al weer in volle gang. Waar de Tweede Kamer zomerreces heeft, zweet het Solexcomité boven draaiboeken, is het bezig met het regelen van vergunningen en het reserveren van dranghekken. Het horecateam krijgt steeds meer vorm en het parcours wordt uitvoerig nagelopen op beschadigingen in het wegdek.
Kortom, met rassé schreden komt de 19e Solexrace dichterbij. Er zijn veel overeenkomsten met alle eerdere versies van de Solexrace, maar wat goed is moet goed blijven. Daar veranderen we dus niet te veel aan. De gebruikelijke ingrediënten om er een feestje van te maken zijn dus zeker aanwezig: drank, een parcours voor Ludieke rijders en de Specials, een hoop plezier en DJ Jan Smit die in de late uurtjes Biggekerke opnieuw komt veranderen in een openlucht-apres-skihut.

 

Ludieke Kids Ronde
Speciaal voor kids hebben we drie jaar geleden de Ludieke Kids Ronde in het leven geroepen. Ook dit jaar zijn kids weer van harte welkom!
Vanaf 6 jaar mag je met de fiets over het parcours rijden, in je mooiste / gekste outfit.Het programma van de ludieke kids start om 17:00 tot ongeveer 17:20 uur. 
DEELNAME IS GRATIS

inschrijven kan via onze website: www.solexracebiggekerke.nl

of
zaterdag 19 augustus 14.00 –15.30 uur
 (tegenover de jurywagen)

Start typing and press Enter to search